Huub Pennock, Ergo-Balans

Huub Pennock

Huub Pennock

Ik ben een enthousiaste organisatieadviseur, trainer en cranio-sacraal therapeut. Mijn drive is om werken en leven plezieriger, gezonder en productiever te maken. Ik ben eigenaar van Ergo-balans, adviseur in De Goede Praktijk. Tevens Cranio Sacraal Therapeut bij Zee van Ruimte.
Hiervoor werkte ik bij 5 sterren werkplezier, ING, Berenschot en FNV.
Mijn opleidingen zijn achtereenvolgens lichamelijke opvoeding, bedrijfskunde, ergonomie, coaching en Cranio-sacraal therapie.

Van jarenlange sectorkennis over preventie van werkdruk in sectoren, organisaties en bedrijven ben ik de laatste jaren meer gegrepen door de individuele mens en de impact die daar te bereiken is. Ik gebruik daarbij al mijn kennis en ervaringen steeds meer om op individueel niveau te werken. Als craniotherapeut, coach en opleiden van professionals.

Wil je meer over me weten? Lees dan mijn levensverhaal.

Ik werk regelmatig samen met de volgende collega’s.

  • Eveline Goldhoorn in het neerzetten van duurzame teamprestaties door gebruik van lean, duurzame inzetbaarheid, baanboetseren en verbeteren werkplezier.
  • Carin van den Bosch Eur. Erg. bij vraagstukken rondom fysieke belasting
  • Antje Stapert gecertificeerd coach voor de loopbaancoaching en de werk-energie analyse.
  • De Goede Praktijk in het maken en implementeren van arbocatalogi en het aanpakken van werkdruk voor branches.
  • Ellen Hiep in het ontwikkelen van campagnes en communicatie.
  • Mark van BruggenAnnemarie van Haren en Marlies Maas Geesteranus als trainingsacteurs nodig zijn, zoals de trainingen vertrouwenspersoon.

Op de contactpagina staat hoe we te bereiken zijn.