Trainingen die ik geef voor Rendement

 • Training vertrouwenspersoon opstap op 9 juni, 6 september. 3 november en 1 december
  Na afloop van de training Vertrouwenspersoon opstap heb je inzicht in uw positie, taken en verantwoordelijkheden en kunt u medewerkers opvangen, ondersteunen en adviseren.
 • Training vertrouwenspersoon verdieping op 14 juni, 22 september en 8 december
  Tijdens de training Vertrouwenspersoon verdieping krijg je praktische tips om in lastige situaties empathisch te luisteren en te adviseren en leert je de juiste keuzes te maken tussen passende oplossingen. Je leert over mediation en je kunt eigen cases en ervaringen inbrengen.
 • Eendaagse training voorkom een burn-out op 7 juni, 19 september en 10 november
  Tijdens de arbotraining Voorkom een burn-out krijg je zicht op de oorzaken van stress en burn-out. Daarmee kuan je niet alleen ziekte en uitval door werkstress voorkomen, maar ook de productiviteit verhogen. Aan het eind van deze arbotraining ga je naar huis met een concreet plan om werkstress te verminderen. Hiermee kan je direct aan de slag!
 • Eendaagse training OR en Arbo, invloed van de OR op veilig en gezond werken op 13 september en 11 oktober
  Tijdens de eendaagse training OR & Arbo zet ik alle belangrijke wetgeving voor je op een rij en geef ik praktische tips voor een gezonde en veilige werkplek. Ideaal om als OR lid om te leren hoe je invloed kan uitoefenen op de arbeidsomstandigheden in jouw bedrijf.