Stress of relax

In de masterclass stress nemen we je mee op reis. Je krijgt inzichten, tools en praktische handvaten om te groeien in je aanpak om stress te verminderen en te voorkomen. In deze reis van twee dagdelen verbreed en verdiep je je kennis en kunde in stress en ontspanning. Je krijgt het thema stress verdiept vanuit elf perspectieven. Bij ieder perspectief krijg je inzichten en praktische tips. Aan het eind van de masterclass ben je je bewust van de diversiteit van stressaanpakken met ieder hun eigen kracht. Tevens kan je naast je huidige aanpak ook andere manieren toepassen in stressreductie. Hiermee vergroot je je effectiviteit.

Wie geven de masterclass?
De masterclass wordt gegeven door Huub Pennock met als gastdocent loopbaancoach Antje Stapert. Onze manieren van aanpakken komen uit een grote diversiteit van meer dan 30 jaar werk- en leerervaring met het aanpakken en voorkomen van stress. Individueel, op teamniveau en op organisatieniveau. Daarbij kwamen veel perspectieven aan de orde. Van medische fitness, ergonomie, organisatieadvies, coaching, positieve psychologie, systemisch werken, communicatiestijlen, vertrouwenspersonen, cranio sacraal therapie tot loopbaancoaching.

Ik heb ervaren dat ieder perspectief zijn kracht heeft. En tegelijkertijd dat het kijken vanuit één perspectief zijn beperkingen heeft. Vanuit meerdere perspectieven kan je afhankelijk van de situatie inzetten wat nodig is. Zo kan je sneller tot de kern komen en interventies inzetten die (nog) meer raken.

Doelgroepen
Deze masterclass is bedoeld voor iedereen die met stress-reductie of het vergroten van ontspanning bezig is. En daarbij zijn/haar aanpak wil verrijken of verbreden. Met name HR medewerkers, arbo-professionals, organisatieadviseurs, (loopbaan)coaches, trainers, facilitators, mediators, cranio therapeuten en andere complementaire therapeuten. Ook andere geïnteresseerden die zich hier verder in willen ontwikkelen zijn van harte welkom.

Data en kosten
De kosten van deze masterclass van twee dagdelen bedragen € 185,- ex BTW en inclusief koffie/thee. Tevens ga je na de masterclass gratis een uur met een van ons op reis. In die reis kan je verdiepen, kijken op wat manier je het geleerde kan integreren in je huidige aanpak. Je kan de reis ook gebruiken voor het op maat verdiepen van een van de perspectieven of ervaren wat cranio kan betekenen in stressreductie en diepe ontspanning.

Data
Maximaal 12 deelnemers per keer. Vol = vol.
Nieuwe data volgen

Inschrijven masterclass