Vooral bij stressklachten, oververmoeidheid en burn-out klachten kan Cranio zeer effectief zijn om de weg naar gezondheid weer te vinden.

“Door de problemen die corona heeft veroorzaakt, kwam ik in een burn-out terecht. Ik voelde me opgebrand, had maagklachten en een raar mistig gevoel in mijn achterhoofd. Ik voelde me opgejaagd en had 2 – 3 keer per week migraine waarvoor ik zware pijnstillers gebruikte.
Al na de eerste behandeling bij Huub trok de mist weg en kon ik mijn hoofd weer vrij bewegen. Na de tweede behandeling had ik geen maagpijn én geen migraine meer. Ik ben blij met de behandelingen van Huub. Huub is sympathiek,  heeft een respectvolle benadering en aanraking en houdt rekening met wie ik ben.”
Karina

Overbelast
“Door jarenlang te veel van mezelf gevraagd te hebben kwam ik in een burn-out. Ik was doodop en mijn concentratie was minimaal. De bron lag in mijn opvoeding, van waaruit ik de drang had mezelf continue te bewijzen. Daarnaast was mijn denken zo dominant, dat ik de burn-out totaal niet aan voelde komen. In de afspraken met Huub heb ik daar de bewijsdrang van mijn opvoeding af kunnen halen en mijn eigenheid ontdekt. Huub leerde me ook weer de verbinding met mijn lijf te ontdekken. De in mijn lijf opgeslagen stress, die zich vooral in aanvallen van rugpijn uitte, heb ik in de sessies kunnen ontladen. Hoofd en lijf zijn nu meer in balans, ik herken nu snel wanneer ik mijn grens over ga en kan dan direct corrigeren. Ik werk nu met meer plezier en mijn concentratie is weer bijna terug. Ik ben op de goede weg en blij met de aanpak van Huub.”
Frank