In deze gratis workshop van 1,5 uur verdiep je je kennis van stress. Tevens krijg je een overzicht van 11 verschillende perspectieven van waaruit je stress kan voorkomen en aanpakken. Tevens krijg je praktische tips die je direct kan toepassen. Zo kan je anders naar stress en stressreductie gaan kijken en je aanpak verrijken.

Doelgroepen
Deze workshop is bedoeld voor iedereen die met stress-reductie of het vergroten van ontspanning bezig is. En daarbij een stap wil zetten in het verbreden van zijn aanpak. Met name HR medewerkers, arbo-professionals, organisatieadviseurs, (loopbaan)coaches, trainers, facilitators, mediators, cranio therapeuten en andere complementaire therapeuten. Ook andere geïnteresseerden die zich hier verder in willen ontwikkelen zijn van harte welkom.

De cursus wordt gegeven door Huub Pennock. Huub heeft zijn ervaring opgedaan in zijn werk als ergonoom, organisatieadviseur, coach, trainer, cranio-sacraal therapeut en vanuit de medische fitness.

Feedback van deelnemers aan de workshops in april 2021:

  • Heel verhelderend, hierdoor ben ik echt anders naar stress, en naar ontspanning gaan kijken. Met de tips kan ik al meteen aan de slag.
  • Dank je wel, Huub! Duidelijk verhaal en vanuit verschillende invalshoeken. Wat een mooie afsluiting.
  • Heel veel dank Huub, leuk om stress ook eens vanuit andere invalshoeken te bekijken in plaats van alleen het beleidsmatige of werkgerelateerde. Zeer nuttig voor mijn werk!
  • Veel dank voor de workshop en het materiaal dat je stuurde. Leuk en leerzaam om vanuit al deze perspectieven naar stress te kijken.

Datum volgende workshop
Nieuwe datum volgt