Ergo balans voor een gezonde organisatievoor een gezonde organisatie  

 

 Home

Dit zijn we

Dit doen we

Al gedaan

Publicaties

Contact

home / al gedaan/ vlees en vleeswaren

Een bruikbare mix van maatregelen voor de Vlees en vleeswaren.

Ergo-balans maakte de arbocatalogus werkdruk voor de Vlees en vleeswaren branche. Willem Dijkhuizen was opdrachtgever en sociaal secretaris bij de branche-organisatie van de vlees en vleeswaren. Hij vertelt over de samenwerking met Huub Pennock en Aukje van den Bent.

'"Huub en Aukje hadden een professionele aanpak, waarbij ze ook de bedrijven ingingen en interviews hielden met uitvoerende medewerkers. Ze hadden goed in de gaten hoe het spel tussen sociale partners gespeeld wordt en hoe lastig het thema werkdruk lag. Tijdens het project trokken we samen op en ontstond een goed wederzijds vertrouwen.
De aanpak van Aukje en Huub was continue oplossingsgericht, met een goed besef voor de verhoudingen. Het eindresultaat was een bruikbare mix van richtlijnen en goede praktijken over werkdruk.

Als een bedrijf in onze sector hier mee aan de slag wil, ligt er in de catalogus genoeg materiaal om werkdruk op de juiste manier bespreekbaar te maken.

 

 

 

Samenwerken met Huub en Aukje van Ergo-balans was plezierig, ze kwamen hun afspraken altijd na, leverden op tijd en met een uitstekende kwaliteit".

Zie verder de arbocatalogus Vlees over werkdruk.

Kijk ook eens naar de andere catalogi die wij ontwikkelden en implementeerden.