Ergo balans voor een gezonde organisatievoor een gezonde organisatie  

 

 Home

Dit zijn we

Dit doen we

Al gedaan

Publicaties

Contact

home / ditdoenwe / workshop trainingen en congressen

Workshops, trainingen en congressen

Als start, of later in een traject. Om na te gaan wat er anders kan, of om 'anders' te oefenen. Trainingen en workshops kunnen een enorme impuls geven aan een leerproces en verandering.

Binnen uw eigen organisatie. Of op een congres. Over werkdruk, werkplezier, ongewenst gedrag, arbobeleid, duurzame inzetbaarheid of andere onderwerpen. Voor als u iets anders wilt en iets wilt doen zodat u - en anderen - dat andere écht gaan doen!

Onze aanpak
Onze visie is dat een training goed kan werken als hij aansluit bij de praktijk en als mensen er actief aan deelnemen. Niet wij, maar zij bedenken de oplossingen. Wij inspireren en geven richting. Wij werken regelmatig en graag samen met acteurs en zijn expert in het op maat maken en begeleiden van interactieve werkvormen.

Enkele voorbeelden van trainingen en workshops:

 

 

 

 

 

Een voorbeeld

'in een workshop inzicht in werkdruk gingen we in ons team aan de slag met het zoeken naar energievreters en energiegevers. Het was verrassend om te zien dat we daarna snel tot een top vijf van oplossingen konden komen waar we echt mee aan de slag gingen. Een simpele en doeltreffende aanpak.'